Colegiul Tehnic Energetic “Remus Răduleț” Brașov, a derulat în perioada 07.05.2018 – 18.05.2018 ultimul flux al proeictului Erasmus + 2017 -1- RO01-KA116-036182 E+= DRUMUL CTERR SPRE VIITOR la Colegiul Tehnic Kossuth Lajos și partenerii educaționali, din Gyor.Mobilitatea și-a propus să contribuie la educația și formarea profesională practică de înaltă calitate, la dezvoltarea competentelor cheie si profesionale necesare optimizării inserției pe piata muncii a celor 11 participanti prin formare profesinală in străinătate si dobandirea de experiență practică la locul de muncă.

Pe langă competentele profesionale elevii și-au perfectionat competentele de limba engleză, cele de lucru in echipă, self management, recunoasterea diversitatii, toleranta, citizenship.

Dupa cele 6 ore de pregatire practica zilnică, participanții au avut programe de documentare profesională la laboratoarele de automatizari de la Universitatea din Gyor, întreprinderea AUDI, centru de formare profesională AUDI, IGM Robottehnic, Engenierugsinstruments, centrală electrică de la Gonyu.

Programul cultural din timpul liber a cuprins pe langa turul orasului Gyor, vizite la Budapesta, Viena, Bratislava, Pannonhalma, Papa. O alta activitate gustata de participanti a fost vizitele de la un strand termal unde vorba unuia dintre elevi au exersat tehnci de supravietuire in mediul acvatic.

Erdélyi vendégtanulók a KLISZI elektronikai képzésébenA Győri Szolgáltatási SZC Kossuth Lajos Középiskolája és…

Publicată de Edit Kaukerné Kovács pe 14 Mai 2018

Comments are closed.